b - Kinney, Jeff. (b)
Greg gaat met zijn familie met de camper van zijn oom op vakantie. Kamperen in de natuur blijkt echter niet zo'n goed idee, dus gaan ze naar een camping. Hopelijk zal noodweer hun vakantie niet gaan verpesten. Dagboek met veel zwart-witte cartoons.
Keywords: realistic fiction and comedy